سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تخت بیمارستانی صحرایی

تاریخچه تخت بیمارستانی

نیاز به تخت بیمارستانی

تخت بیمارستانی به تختی گفته می شود که به طور خاص برای بیماران بستری شده و یا سایر بیمارانی که نیاز به مراقبت دارند طراحی شده است. این تخت ها دارای ویژگی هایی برای راحتی بیمار و همچنین کارکنان بخش مراقبت هستند. از ویژگی های مشترک تخت ها می توان به قابل تنظیم ارتفاع بودن در بخش های مختلف یا به طور کلی، ریل های جانبی قابل تنظیم، دکمه های الکتریکی برای سهولت در کارکرد تختخواب و قابل نصب بودن وسایل جانبی به آن ها اشاره کرد. تخت بیمارستانی نقش بسزایی در آسایش و بهبودی داشته و به گونه ای طراحی شده است که به افراد دارای شرایط خاص کمک می کند. در حال حاضر تخت ها یکی از اساسی ترین تجهیزات بخش مراقبت به شمار می روند اما این تخت ها از ابتدا به این راحتی نبوده و امکانات محدودی داشته اند در ادامه به تاریخچه ساخت و اختراع تخت ها با امکانات متفاوت می پردازیم.

تخت بیمارستانی سه شکن مکانیکی - کد 104 - تخت بیمارستانی ضحرایی

تاریخچه تخت بیمارستانی

اولین اجداد تخت های بیمارستانی در زمان قرون وسطی در بریتانیا مورد استفاده قرار گرفتند. این تخت تنها به جهت حمل بیماران مورد استفاده قرار گرفته و از دو میله آهنی با طول یکسان که قسمت داخلی آن ها توسط نوعی پارچه ضخیم پوشانده شده بود تشکیل شده بودند.

یکی از انواع تخت بیمارستانی در بین سال های 1815 و 1825 در لندن تولید شد و تخت های ساده را به تخت هایی مجهز به ریل های جانبی قابل تنظیم تغییر داد. آن ها در ساخت این تخت ها  از میل لنگ های مکانیکی برای تنظیم ارتفاع ریل های جانبی استفاده کردند.

در سال 1909 تخت بیمارستانی شکن دار توسط ویلیس گچ در لندن اختراع گردید که در ابتدا این تخت ها به تخت های گچ معروف شدند . این تخت ها دارای 3 بخش متحرک بوده و به دلیل قابلیت تغییر حالت بیمار به حالت نشسته به افرادی که دچار مشکل سوزش مثانه و روده بودند کمک بسزایی می کردند. تخت های شکن دار قابل استفاده برای افراد با وزن بالا بوده و به بیمارانی که در حالت خوابیده دچار تنگی نفس می شوند کمک می کرد.

در سال 1945 تخت ها بیمارستانی تحت عنوان دکمه فشار توسط جنرال الکتریک اختراع شد و تولید گردید. ویژگی جالب و متفاوت این تخت ها که به بیمارانی که بنا بر دلایلی قادر به تحرک نبودند کمک می کرد این بود که در واقع این تخت ها دارای توالت بوده و کار را برای بیماران و همراهانشان بسیار آسان تر کرده بود.

در بین سال های 1974 تا سال های 1978 تخت هایی با کنترل پنل بر روی ریل های جانبی اختراع شده و از آن پس ریل ها با کنترل از راه دور به عملکرد تخت های بیمارستانی اضافه گردید . بعد ها بر روی این پنل ها دکمه هایی اضافه شد که توسط آن ها ارتفاع شکن ها و ارتفاع کلی تخت به صورت برقی قابل تنظیم بود. تنظیم ارتفاع تخت برای بیماران در مواقع جا به جایی از تخت به تختی دیگر و همچنین زمان پایین آمدن از تخت خطر زمین افتادن را به حداقل ممکن می رساند .

امروزه انواع مختلفی از تخت های بیمارستانی وجود دارد که نسبت به وضعیت درمانی شما انتخاب می شوند . در حال حاضر محققان همچنان در حال توسعه، طراحی و ساخت تخت هایی با امکانات جدید بوده و با توجه به استانداردهای جدید صنعت، تخت هایی کاربردی تر، هوشمندتر، راحت و با کارایی آسان برای مراقبان بیمار در بیمارستان یا منزل اقدام به تولید تخت بیمارستانی خواهند کرد. امکاناتی نظیر قابلیت تنظیم ارتفاع در تخت بیمارستانی، تغییر شکن در تخت بیمارستانی، وجود ریل های جانبی محافظ و … امروزه یکی از ملزومات تخت بیمارستانی می باشد و در جهت بهتر شدن این امکان و اضافه نمودن امکانات جدید در حرکت هستیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با تخت بیمارستانی و آشنایی با تخت بیمارستانی صحرائی و انواع تخت بیمارستانی صحرائی و تجهیزات بیمارستانی صحرایی می توانید از صفحات مربوطه بازدید بفرمایید یا با شماره 02166410796 تماس حاصل فرمایید.